Siirry sivun sisältöön.

Sörnäisten toimipaikka

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

Sörnäisten toimipaikka (TELMA-koulutus)

Sörnäisten toimipaikka sijaitsee Helsingin itäisessä kantakaupungissa osoitteessa Käenkuja 1, Helsinki. Sörnäisten metroasemalta on toimipaikkaan noin 350 metriä. Käenkuja on päättyvä tie, joka ei ole vilkkaasti liikennöity. Saattoliikenteelle ei ole erillistä odotus- tai saattoaluetta.

Tilat sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi. Toimitiloissa on kolme esteetöntä wc-tilaa. 

Tiloissa on eri kokoisia ryhmätiloja, opiskelu toimipaikassa tapahtuu 5-12 opiskelijan ryhmissä. Osa opetustilojen seinistä on yliteipattua pleksilasia. Tiloissa on tekstiililattiat, käytämme tiloissa sisäjalkineita. Lattiamateriaalista johtuen tilan akustiikka on rauhallinen ja hallittu. Opiskelijoiden määrä toimipaikassa tulee olemaan noin 30. 

Alueen yritykset mahdollistavat monipuolisen työelämään valmentautumisen sekä käytännön taitojen harjoittelun oikeissa työtehtävissä ja ympäristöissä. Sörnäisten toimipaikka tarjoaa toimivan ympäristön opiskeluvalmiuksien vahvistamiseen sekä tukikohdan työelämälähtöiseen sosiaalisten taitojen ja työelämätaitojen harjoitteluun. 

Arjen taitoihin liittyvää käytännön osaamista harjoitellaan ensisijaisesti kotona tehtävien opiskelutehtävien kautta. Lisäksi käytössä on muut Liven oppimisympäristöt. Ruokailu tapahtuu pääosin toimipaikan omissa tiloissa, ja satunnaisesti samassa kiinteistössä toimivassa lounasravintolassa.

TELMA-koulutuksen kaikissa toimipaikoissa omat tilat ovat hallittu ja turvallinen ympäristö, josta käsin hyödynnämme mahdollisimman monipuolisesti lähialueen palveluita ja työelämää oppimisympäristönä. 

Live-ikoni

Tietoa toimipaikasta

Tutustumispäivät TELMA-koulutukseen, Sörnäisten toimipaikka

Järjestämme tutustumispäiviä keskiviikkoisin klo 9.30–11.00

Kevät 2024
10.1.2024
14.2.2024
6.3.2024

Lue tutustumisesta lisää ja ilmoittaudu täällä.

Osoite

Sörnäisten toimipaikka
Käenkuja 1, 3. krs
00500 Helsinki

Lisätietoja Telma-koulutuksen sisällöstä: TELMA-opintosuunnitelma

Tietoa Telma-koulutuksen opintojen aloitukseen.