Alihankintatöitä opiskelijatyönä

   Lähde rohkeasti yhteistyöhön kanssamme

   Ammattiopisto Liven TELMA-opiskelijat voivat vastaanottaa matalan kynnyksen työtehtäviä, joihin ei löydy resursseja yrityksissä. Käytössämme on avarat ja siistit työpajatilat joissa opiskelijat voivat tehdä sovittuja alihankintatöitä.

   Mahdollistamme myös logistiikkajärjestelyt sopimuksen mukaan, esim. nouto ja valmiiden töiden perille toimittaminen. Jotta kaikilla opiskelijoilla olisi mahdollisuus tutustua työelämään Ammattiopisto Live on avannut työpajan Verstas-rakennukseen. Työpajatilat sijaitsevat vastapäätä oppilaitosrakennusta ja näin opiskelijoilla on lyhyt matka työpaikalleen ja mahdollisuus tehdä työtehtäviä tutussa oppimisympäristössä oppilaitoksen henkilökunnan tuella.

   Tähän mennessä toteuttamiamme töitä:

   • tiivisteen laitto muovikorkkeihin 
   • muovipyörien pussitusta
   • erilaisten tuotteiden tarroitus (mm. karkkeja)
   • heijastimien irrotus muotista ja pussitus pakkaukseen
   • matonkuteiden teko vanhoista lakanoista
   • pienen kangaspalojen leikkaus yrttiruukkuja varten
   • avaimenperä -tilaus (kootaan neljä osaa)


   Työpajatoimintamme on yritykselle hieno vaihtoehto toteuttaa yhteiskuntavastuuta ja saada tälle tärkeälle työlleen toivomaansa näkyvyyttä. Alihankintatyöt mahdollistavat erityisryhmien työelämäänvalmentautumista sekä auttaa heitä tulevaisuudessa pääsemään mukaan työelämään omalla osaamisellaan.

   Jokaisella on oikeus työhön ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Uskomme, että jokaisella on kykyjä, joita suomalainen työelämä tarvitsee.

   Lähde rohkeasti yhteistyöhön kanssamme ja tarjoa opiskelijoille alihankintatöitä!

   Kysy lisää!

   Päivi Nojonen, ohjaaja, p. 040 489 0223
   Dina Kouzmitcheva, ohjaaja, p. 040 661 2277
   Jaana Lassila, vastaava ohjaaja, p. 040 670 0268
   etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Leppävaaran toimipaikka, Verstas,
   Kiannonkatu 2, 02650 Espoo 

   Tarvitsetko lisää tietoa?

   Haluaisitko kysyä jotain tai jättää palautetta? Jos et löydä oikeaa yhteyshenkilöä, voit jättää viestin info-osoitteeseemme tämän lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

   Ota yhteyttä