Siirry sivun sisältöön.

Tutustu ja hae

TELMA-koulutukseen voi tutustua ennen hakeutumispäätöstä

Tule tutustumaan TELMA-koulutukseen

Voit tulla tutustumaan TELMA-koulutukseen Avointen ovien päiviin tai tutustumispäivänä, joiden ajankohdat löydät alta.

Suosittelemme tutustumispäivää kaikille, jotka suunnittelevat hakeutumista Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan koulutukseen. Tutustuminen on ensisijaisesti suunnattu peruskoulunsa päättäville nuorille tai heille, joilla on suunnitelmissa hakeutua toiselle asteelle yhteishaussa. Tutustua voi yhteen tai useampaan toimipaikkaan.

TELMA-koulutuksen sisältö ja tavoitteet ovat kaikkialla samat, mutta toimipaikoissa on eroja esimerkiksi tilojen esteettömyydessä. Käynnin aikana tarjotaan tutustujalle tietopaketti TELMA-opiskelusta.

Voit tulla tutustumaan!

Suosittelemme tutustumiskäyntiä toimipaikkaan ennen opiskelupaikan hakemista. TELMAan voi tutustua toimipaikkojen tutustumispäivänä tai osallistumalla avoimiin oviin

TELMA Avoimet ovet

TELMA tutustumispäivät

Ilmoittaudu oheisen esitietolomakkeen kautta

Tutustumaan TELMA-koulutukseen

Lisätietoja hakemisesta

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.