Sörnäisten toimipaikka

   Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

   Sörnäisten toimipaikka (TELMA-koulutus)

    
    

   Sörnäisten toimipaikassa toteutetaan Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta (TELMA).

   Sörnäisten toimipaikka sijaitsee Helsingin itäisessä kantakaupungissa osoitteessa Käenkuja 1, Helsinki. Sörnäisten metroasemalta on toimipaikkaan noin 350 metriä. Käenkuja on päättyvä tie, joka ei ole vilkkaasti liikennöity. Saattoliikenteelle ei ole erillistä odotus- tai saattoaluetta. 

   Toimipaikka on uusi; Työhön- ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus käynnistyy toimipaikassa elokuussa 2023.  

   Tilat sijaitsevat rakennuksen kolmannessa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi. Toimitiloissa on kolme esteetöntä wc-tilaa. 

   Tiloissa on eri kokoisia ryhmätiloja, opiskelu toimipaikassa tapahtuu 5-12 opiskelijan ryhmissä. Osa opetustilojen seinistä on yliteipattua pleksilasia. Tiloissa on tekstiililattiat, käytämme tiloissa sisäjalkineita. Lattiamateriaalista johtuen tilan akustiikka on rauhallinen ja hallittu. Opiskelijoiden määrä toimipaikassa tulee olemaan noin 30. 

   Alueen yritykset mahdollistavat monipuolisen työelämään valmentautumisen sekä käytännön taitojen harjoittelun oikeissa työtehtävissä ja ympäristöissä. Sörnäisten toimipaikka tarjoaa toimivan ympäristön opiskeluvalmiuksien vahvistamiseen sekä tukikohdan työelämälähtöiseen sosiaalisten taitojen ja työelämätaitojen harjoitteluun. 

   Arjen taitoihin liittyvää käytännön osaamista harjoitellaan ensisijaisesti kotona tehtävien opiskelutehtävien kautta. Lisäksi käytössä on muut Liven oppimisympäristöt. Ruokailu tapahtuu pääosin toimipaikan omissa tiloissa, ja satunnaisesti samassa kiinteistössä toimivassa lounasravintolassa.

   TELMA-koulutuksen kaikissa toimipaikoissa omat tilat ovat hallittu ja turvallinen ympäristö, josta käsin hyödynnämme mahdollisimman monipuolisesti lähialueen palveluita ja työelämää oppimisympäristönä. 

   Tiloissa on tällä hetkellä muuta Liven toimintaa. Tiloista tulee esittelyvideo tälle sivulle lähipäivinä.  Tilaan järjestetään myös tutustumismahdollisuus maaliskuun aikana, tarkka ajankohta vahvistetaan myöhemmin.

   building-line Osoite:

   Sörnäisten toimipaikka
   Käenkuja 1, 3. krs
   00500 Helsinki

   Yhteystiedot

   Anders Blomqvist

   Koulutuspäällikkö (esihenkilö)


   phone 040 729 7517

   envelope-line anders.blomqvist@inlive.fi