Toimipaikat

   Tarjoamme TELMA-koulutusta ympäri Uudenmaan

   TELMA-koulutusta lähellä Sinua

   Järjestämme TELMA-koulutusta yhteensä seitsemässä toimipaikassa. Toimipaikat ovat keskenään erilaisia. Leppävaaran toimipaikassa opiskelee yhteensä noin 400 opiskelijaa, joista noin puolet on TELMA-opiskelijoita ja puolet perustutkinto-opiskelijoita. Pasilan toimipaikassa toimii myös Live-säätiön työllistymistä tukevia palveluita. Muissa toimipisteissä toteutetaan ainoastaan TELMA –koulutusta.

   Jatkuvaa, yksilöllistä tukea päivittäistoiminnoissa tarvitseville hakijoille suosittelemme ensisijaisesti Leppävaaran, Lassilan, Vantaan ja Porvoon toimipaikkoja. Näissä toimipaikoissa oppimisympäristö mahdollistaa enemmän yksilöllisiä ratkaisuja. Henkilöstön osaamisessa on huomioitu vaihtoehtoisen kommunikaation osaaminen sekä toimintakyvyn tukeminen vaikeasti vammaisilla henkilöillä.

   Itsenäiseen tai tuettuun työhön ja työllistymiseen tähtääville hakijoille suosittelemme Leppävaaran, Vantaan, Itäkeskuksen, Pasilan, Lohjan ja Porvoon toimipaikkoja.

   Suosittelemme tutustumiskäyntiä toimipaikkaan ennen opiskelupaikan hakemista!

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä