Vaikea­vammaisten päivätoiminta

   Palveluita kolmessa ylimmässä palveluluokassa

   Vaikeavammaisten päivätoiminta

   Liven pedagoginen toimintakeskus tarjoaa päiväaikaisen toiminnan palveluita kolmessa ylimmässä palveluluokassa. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan itsenäistä suoriutumista sekä edistää osallisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuksia myös kokemuksiin oikeista töistä aidoissa ympäristöissä.

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Pääkaupunkiseutulaisille kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille kolmessa ylimmässä palveluluokassa.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Asiakkaaksi hakeudutaan oman vammaispalvelun sosiaalityöntekijän kautta, mukaan voi hakeutua ympäri vuoden. Toimintaan voi tulla tutustumaan joustavasti ympäri vuoden. Palveluun on jatkuva asiakasohjaus.

   building-line  Toimipaikka

   Lassilan toimipaikka

   briefcase  Toteutus

   Liven päivätoimintakeskuksella on kaksi painopistettä:

   Asiakkaiden elinikäisen oppimisen tukeminen
   Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Ammattiopisto Liven Telma-koulutuksen kanssa. Asiakkaitamme ohjaa ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu ohjaajien lisäksi myös kouluttaja, jonka vastuulla on kehittää pedagogista toimintaa, vahvistaa asiakkaiden elinikäisen oppimisen taitoja ja kehittää yhteistyötä Telma- koulutuksen kanssa.

   Luontoperustainen toiminta ja luontolähtöinen kuntouttava työ
   Hyödynnämme luontotoimintamalleja osana asiakkaiden tunnetaitojen ja stressisäätelyn ohjausta. Henkilökunnassamme on luontolähtöiseen kuntoutukseen kouluttautuneita henkilöitä ja teemme yhteistyötä myös Suomen Green Care yhdistyksen kanssa.

   Yhteystiedot

    

   Laura Liimatainen


   phone 040 677 1421

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä