Koulutuskokeilu

Tutustu osaamisalaan!

Koulutuskokeilu

Koulutuskokeilu on 3−10 päivän mittainen tutustuminen valittuun tutkintoon tai koulutukseen. Koulutuskokeilusta saat käytännön kokemuksia alalla opiskelusta ja alan työtehtävistä. Samalla me saamme käsityksen siitä, millaista tukea tarvitset opiskelussa. Saat koulutuskokeilusta kirjallisen palautteen.

Tietoa koulutuskokeilusta

person  Kenelle?

Koulutuskokeilu sopii henkilöille, jotka miettivät alan soveltuvuutta ja haluavat saada käytännön kokemusta opiskelusta.

book  Koulutuskokeilun kesto

Koulutuskokeilu suunnitellaan yksilöllisesti kokeilijan ja lähettävän tahon kanssa ja se kestää yleensä 3-10 päivää.

calendar Hinnasto

  • 90 € vrk Sisältäen ohjauksen, lounaat ja kirjallisen yhteenvedon
  • 110 € vrk Sisältäen ohjauksen, lounaat, majoituksen ja kirjallisen yhteenvedon. 

question-circle  Lisätietoja

Palvelupiste: p. 040 630 0028.

pencil  Hakeutuminen

Koulutuskokeiluun ilmoittaudutaan Wilman kautta.

Koulutuskokeilu on maksullista.  Lähetettä koulutuskokeiluun voi hakea mm. Kelasta, TE-toimistoista (ammatinvalinnanohjaus), kuntoutuslaitoksilta ja vakuutusyhtiöiltä.

Koulutuskokeilua aletaan toteuttamaan, kun tarvittavat tiedot ja maksusitoumus ovat saapuneet. Tämän jälkeen hakijalle lähetetään kirjallinen kutsu koulutuskokeiluun.

building-line  Asuminen koulutuskokeilun aikana

Koulutuskokeilijan on mahdollista majoittua opiskelija-asuntolaan koulutuskokeilun ajaksi. Asuntolat ovat pääsääntöisesti tarkoitettu pääkaupunkiseudun ulkopuolisille opiskelijoille.

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä