Alihankintatöitä opiskelijatyönä

Lähde rohkeasti yhteistyöhön kanssamme

Alihankintatöitä opiskelijatyönä

Ammattiopisto Liven TELMA-opiskelijat voivat vastaanottaa matalan kynnyksen työtehtäviä, joihin ei löydy resursseja yrityksissä. Käytössämme on avarat ja siistit työpajatilat joissa opiskelijat voivat tehdä sovittuja alihankintatöitä.

Mahdollistamme myös logistiikkajärjestelyt sopimuksen mukaan, esim. nouto ja valmiiden töiden perille toimittaminen. Jotta kaikilla opiskelijoilla olisi mahdollisuus tutustua työelämään Ammattiopisto Live on avannut työpajan Verstas-rakennukseen. Työpajatilat sijaitsevat vastapäätä oppilaitosrakennusta ja näin opiskelijoilla on lyhyt matka työpaikalleen ja mahdollisuus tehdä työtehtäviä tutussa oppimisympäristössä oppilaitoksen henkilökunnan tuella.

Työpajatoimintamme on yritykselle hieno vaihtoehto toteuttaa yhteiskuntavastuuta ja saada tälle tärkeälle työlleen toivomaansa näkyvyyttä. Alihankintatyöt mahdollistavat erityisryhmien työelämäänvalmentautumista sekä auttaa heitä tulevaisuudessa pääsemään mukaan työelämään omalla osaamisellaan.

Jokaisella on oikeus työhön ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Uskomme, että jokaisella on kykyjä, joita suomalainen työelämä tarvitsee.

Lähde rohkeasti yhteistyöhön kanssamme ja tarjoa opiskelijoille alihankintatöitä!

Kuvituskuva

Yhteystiedot

Päivi Nojonen

Ohjaaja


phone 040 489 0223

envelope-line paivi.nojonen@inlive.fi

Dina Kouzmitcheva

Ohjaaja


phone 040 661 2277

envelope-line dina.kouzmitcheva@inlive.fi

Jaana Lassila

Vastaava ohjaaja


phone 040 670 0268

envelope-line jaana.lassila@inlive.fi