Usein kysyttyä koronasta (päivitetty 11.1.2022 klo 11.00). Lue lisää

Opiskelija- ja asiakastyöt

Hankkimalla Liven asiakastöitä teet yhteiskunnallista hyvää!

HUOM! Tulossa alkuvuodesta 2022! Voit ostaa lahjakortin hierontaan, ravintolapalveluihin ja Goodwill-myymälään.

Osta Liven lahjakortteja tästä.

 


Kaipaako autosi huoltoa tai oletko hieronnan tarpeessa?

Tarjoamme monipuolisesti ja edulliseen hintaan erilaisia asiakastöitä ja palveluita yksilö- ja yritysasiakkaille. Osa töistä toteutetaan opiskelijatöinä, osa taas työelämäympäristöjen toteuttamina tilaustöinä.

Tarvitseepa autosi huoltoa, hartiat hierontaa, kohteesi puhdistuspalveluita tai juhlatilaisuutesi tarjoiltavaa, meiltä löydät helpot ja edulliset ratkaisut!

Hankkiessasi Liven asiakastöitä luot tukea tarvitseville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen!

Opiskelija- ja asiakastöinä tarjottavat palvelut

Verkkokauppa

Livekauppa.fi on oppimisympäristö, joka on perustettu Rikosseuraamuslaitoksen ja Liven yhteistyönä. Verkkokaupan toiminnasta ja ylläpidosta vastaavat Liven opiskelijat ja kuntoutujat.

Ostamalla Livekauppa.fi -verkkokaupasta tuotteita, tuet asiakkaidemme työssäoppimista sekä vankien ammattitaidon ja työkyvyn ylläpitämistä ja kehittämistä.

Siirry verkkokauppaan

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä