Siirry sivun sisältöön.

Itäkeskuksen toimipaikka

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

Itäkeskuksen toimipaikka (TELMA-koulutus)

Itäkeskuksen toimipaikka sijaitsee Iiris-keskuksessa, Itäkeskuksen ytimessä. Itäkeskuksen metro- ja bussiasemalta on toimipaikkaan 350 metriä. Iiris-keskuksen pääoven edessä on kääntöpaikka saattoliikenteelle.

Iiris-keskus on iso rakennus, jossa on paljon muita toimijoita Ammattiopisto Liven lisäksi. Käytämme yhdessä muiden asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa Iiris-keskuksen avointa lounasravintolaa sekä aula- ja WC-tiloja. Liven toimitilat sijaitsevat kolmella eri käytävällä rakennuksen sisääntulokerroksessa. Tiloissamme on mm. opetuskeittiö, kodinhoitotila, useampi ryhmätila sekä pienempiä tiloja esim. terapian tai pienryhmien järjestämiseen. Rakennus on fyysisesti esteetön ja toimitiloissamme huomioidaan esteettömyys mahdollisuuksien mukaan.

Meillä on 50 opiskelupaikkaa. Jokaisella opiskelijalla on oma n.10 opiskelijan kotiryhmä, mutta opiskelua tapahtuu myös pienryhmissä eri oppimisympäristöissä. Jokaisessa ryhmässä on opettaja ja ohjaushenkilöstöä tarpeen mukaan. Teemme yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Opiskelemme arjen taitoja ja työntekoa omassa toimipaikassa sekä työpaikoilla. Itäkeskuksen, Kauppakeskus Itiksen ja metroyhteyden läheisyys mahdollistaa liikkumisen yhteiskunnassa lähes päivittäin. Toimipaikkamme läheisyydessä on myös monia liikuntapaikkoja ja -mahdollisuuksia. Arjen liikkuminen ja liikunta on tärkeässä osassa toimintaamme.

Itäkeskuksen toimipaikan oppimisympäristö soveltuu parhaiten opiskelijoille, joiden tavoitteena on siirtyminen työllistymistä edistävään toimintaan tai tuettuun työhön.

Katso toimipaikkamme virtuaaliesittely.

Seuraa meitä Instagramissa: #LiveItis

Tutustu muihin Iiris-keskuksen toimijoihin: http://nkl.fi/fi/etusivu/iiris/yhteys/yhteisot

Live-ikoni

Tietoa toimipaikasta

Tutustumispäivät TELMA-koulutukseen, Itäkeskuksen toimipaikka

Tutustumispäivät ovat tiistaisin klo 12.00-14.00
16.1.2024, 27.2.2024, 12.3.2024 

Lue tutustumisesta lisää ja ilmoittaudu täällä.

Avoimet ovet, Itäkeskuksen toimipaikka

Avoimet ovet järjestetään tiistaina 30.1.2024 klo 9-11 ja 12-14. 
Lisätietoja: marika.kuokkanen@inlive.fi

Osoite

Itäkeskuksen toimipaikka
Iiris-keskus
Marjaniementie 74
00930 Helsinki

Lisätietoja Telma-koulutuksen sisällöstä: TELMA-opintosuunnitelma

Tietoa Telma-koulutuksen opintojen aloitukseen: Tietoa TELMA-opintojen aloitukseen