Siirry sivun sisältöön.

Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen

Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen

Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen

Pakolliset opinnot: 

  • Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen I, 1 osp 
  • Työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen II, 1 osp 

Opintojaksot koostuvat itsetuntemusta parantavista tehtävistä ja keskusteluista sekä työkykyä ylläpitävästä monipuolisesta liikunnasta. Tarkoitus on löytää jokaiselle oma tapa voida hyvin ja edistää omaa työkykyään myös tulevaisuudessa. 

Valinnaiset opinnot: 

  • Luontoliikunta 1 osp 

Luontoliikuntaopintojen tarkoituksena on tarjota uusia elämyksiä ja onnistumisia seikkailullisen toiminnan kautta ja sitä kautta kannustaa osallistujaa oivaltamaan lisää itsestään ja muista. Opintojen aikana saadut kivat kokemukset voivat antaa eväitä ja energiaa myös elämän muille osa-alueille kuten arkeen tai työelämään. Opintoja voi tehdä osallistumalla luontoliikuntapäiviin.  

  • Harrastuneisuus 1 osp 

Oma harrastuneisuus esiin tai omaa liikunnallista elämäntapaa muodostamaan! Opintojaksolla tavoitteena on innostua liikkumaan monipuolisesti ja osoittaa omaa harrastuneisuutta. 

  • Työhyvinvointi- ja yhteistyötaidot 1 osp 

Opintojaksolla suunnitellaan ja järjestetään tyhy-tapahtuma/toimintaa. Ryhmätyötä parhaimmillaan! 

  • Liikuntatutorina toimiminen 1 osp 

Liikuntatutor-toiminta on osa Liven tutortoimintaa, joka tapahtuu osittain vapaa-ajalla. Liikuntatutorina pääset mm. osallistumaan Liven aktiivisen toimintakulttuurin edistämiseen yhdessä liikuntatiimin kanssa. Ideointia, ohjaamiskokemusta, kannustamista...! Kurkkaa lisää tutor-oppaasta! 

  • Seikkailuviikko 3 osp

Seikkailuviikon aikana viihdytään ja opiskellaan monia elämäntaitoja. Tarkoituksena on tarjota uusia elämyksiä ja onnistumisia seikkailullisen toiminnan kautta ja kannustaa osallistujaa oivaltamaan lisää itsestään ja muista. Opintojen aikana saadut kivat kokemukset voivat antaa eväitä ja energiaa myös elämän muille osa-alueille kuten arkeen tai työelämään. Seikkailuviikko järjestetään syksyllä sekä kevättalvella ja mukaan voi hakea wilman kautta lähetettävällä hakulomakkeella. Trailerit tarjoavat kiinnostuneille maistiaisia tulevasta... Katso tästä ja tästä!