Arvo-lupaus

Live-säätiö on sitoutunut ARVO-lupaukseen

Olemme ARVO-liiton jäsen

ARVO-lupaus

 
ARVO-lupaus on Yhteiskunnallisten yritysten liiton ARVO ry:n jäsenten allekirjoittama eettisyystakuu, joka osoittaa sitoumuksen arvopohjaiseen, vastuulliseen liiketoimintaan. ARVO-liiton jäsenenä Live-säätiö (ent. Invalidisäätiö) on allekirjoittanut ARVO-lupauksen
 
ARVO-liiton jäsenillä vastuullisuus, eettisyys ja yhteiskunnallisen hyvän tekeminen eivät ole viimeiseksi lisätty luku strategialehtisessä, vaan toiminnan ydin ja tärkein suunnannäyttäjä.
ARVO-Lupaus kertoo sitoumuksesta vastuullisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen sekä yhteiskunnalliseen työhön, jossa kaikki tekeminen lähtee suoraselkäisestä vastuullisuudesta ja välittämisestä. Tästä kaikkia ARVOn jäseniä yhdistävästä eettisestä perustasta osoituksena on jäsenten yhteinen ARVO-lupaus.
 
Live-säätiö tekee työtä sen puolesta, että jokaiselle löytyisi oma paikkansa yhteiskunnassa. Toimintamme on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen, kouluttamiseen ja kuntouttamiseen. Meidän liveläisten mielestä jokaisella on oikeus työhön ja osallisuuteen yhteiskunnassa, siksi tavoitteenamme on etsiä jokaiselle yksilöllinen reitti koulutukseen tai työelämään. Uskomme, että jokaisella on kykyjä, joita suomalainen työelämä tarvitsee. Jokaiselle voidaan löytää itsensä kokoinen työ. Siksi autamme tukea tarvitsevia yksilöitä koulutuksen, kuntoutuksen ja valmennuksen keinoin luomaan oman polkunsa kohti työelämää.
 

ARVO-lupauksen viisi kohtaa:

  1. Vastuu ihmisestä ja ympäröivästä yhteiskunnasta
  2. Vastuullinen talous
  3. Vastuu ympäristöstä
  4. Avoimuus ja hyvä hallinto
  5. Vaikuttavuus syntyy yhteistyöllä

Katso videolta, kuinka ARVO-lupauksen viides kohta toteutuu Live-säätiön (ent. Invalidisäätiö) toiminnassa.

Arvolupaus-1