Hakeminen

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Haku ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin

Ammattiopisto Live on ammatillinen erityisoppilaitos. Valitsemme ammattitutkinto-opiskelijoiksi niitä, joilla on jokin erityisen tuen tarve, sillä meillä on hyvät mahdollisuudet tarjota tukitoimia erityistä tukea tarvitseville tutkinnon suorittajille. Erikoisammattitutkintoon hakevilta ei edellytetä tuen tarvetta. Tutkintoon hakevalta tulee olla alan työpaikka ja oppisopimus.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Hakeminen

calendar Hakuajat

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin on jatkuva haku sen mukaan miten koulutuksissa on tilaa. Vapaita opiskelupaikkoja kannattaakin tarkistaa säännöllisesti osoitteesta opintopolku.fi

 

book Hakemuksen laittaminen

Haku tapahtuu Opintopolun kautta.

Hakemuksen mukana ei tarvitse toimittaa opiskelu- tai työtodistuksia tai muita liitteitä. Ota todistukset ja muut liitteet mukaasi valintahaastatteluun.

building-line Hakuprosessi

Hakemukset käsitellään meneillään olevan hakuajan päätyttyä. Ammattitutkintoon hakeville järjestetään valintapäivä, joka on yhden päivän mittainen ja se koostuu haastatteluista sekä oppimisvalmiuksia kartoittavista tehtävistä. Opintojen aloitus räätälöidään kunkin tutkinnon valmistavan koulutuksen aikataulun sekä opiskelijan henkilökohtaistamissuunnitelman mukaisesti.

Valintapäivään lähetetään erillinen kutsu hakuajan päätyttyä viimeistään viikkoa ennen valintapäivää. Valintapäivän jälkeen kaikille hakijoille tiedotetaan valinnoista kirjeellä.

Erikoisammattitutkinto-opiskelijoilta edellytetään alan työpaikkaa ja oppisopimusta. Koulutukseen hakeutuessa hakijan tulee olla yhteydessä oppisopimustoimistoon, sopia oppisopimuksesta työnantajan kanssa ja täyttää haku opintopolku.fi kautta.

Yhteystiedot

 

Minna Hykkönen

Opinto-ohjaaja


phone  050 572 0297

envelope-line minna.hykkonen@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä