Siirry sivun sisältöön.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamutoiminta

Järjestämme kotona asuville TELMA-opiskelijoillemme ohjattua toimintaa aamuisin ennen opiskelupäivän alkua. Ohjattua toimintaa järjestetään kaikissa toimipaikoissamme kysynnän mukaan maanantaista perjantaihin klo 7.30 alkaen. Opiskelupäivät alkavat tavallisesti klo 9.00 ja päättyvät klo 14.00 (maanantaista perjantaihin).

Aamutoiminta on TELMA-koulutuksen ohjaajien toteuttamaa ohjattua ja valvottua ryhmämuotoista toimintaa. Opiskelijat osallistuvat sisältöjen suunnitteluun sekä toiminnan valmisteluun. Aamutoimintaan kuuluvat mm. musiikki, taide- ja käsityöt, liikunnallinen ohjelma, aistituokiot sekä seurapelit.

Käytännön järjestelyistä vastaavat toimipaikkojen vastaavat ohjaajat.

Iltapäivätoiminta

Hyvinvointialueen vammaispalvelut järjestävät iltapäivätoimintaa sitä tarvitseville. Mikäli iltapäivätoiminnalle on tarvetta, olkaa yhteydessä oman hyvinvointialueen vammaispalveluun.

Hinnoittelu ja laskutus

Aamutoimintaan osallistuminen edellyttää hyvinvointialueen vammaispalvelulta saatua maksusitoumusta. Maksusitoumuksen voi tehdä koskemaan koko opiskeluaikaa tai tietylle aikavälille (esim. lukuvuodeksi). Sitoumukseen tulee liittää laskutusosoite.

Maksusitoumukset toimitetaan Johanna Nirkkoselle osoitteella:
johanna.nirkkonen@inlive.fi
tai
Live-säätiö
Johanna Nirkkonen
Kiannonkatu 2, 02650 Espoo

Palvelun hinta on 400 €/kk. Laskutuksessa huomioidaan Ammattiopisto Liven loma-ajat sekä opiskelijan opiskelujen keskeytykset. 

Toiminnan järjestämisestä sekä hinnoista päätetään vuodeksi kerrallaan.

Lisätietoja

Liven palvelupiste

Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla opiskelumahdollisuuksien selvittäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen.

Myös ohjaavat tahot ja huoltajat, kysykää rohkeasti lisää Liven tarjoamista vaihtoehdoista!