Siirry sivun sisältöön.

Alihankintatöitä opiskelijatyönä

Lähde rohkeasti yhteistyöhön kanssamme

Alihankintatöitä opiskelijatyönä

Voisimmeko olla avuksi esimerkiksi pussitus-, pakkaus- ja kokoonpanotöissä?
Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa erityisnuorten työtaitojen karttumista, osana TELMA-opintoja Ammattiopisto Livessä.

Live Verstas Työpajalla opiskelijamme tekevät monenlaisia matalan kynnyksen työtehtäviä. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia erilaisesta yhteistyöstä ja työtehtävistä.

Avarat ja siistit työpajatilat sijaitsevat oppilaitoksen päärakennuksen vieressä. Työpajan visio onkin tuoda työ lähelle, jotta kaikilla opiskelijoilla olisi mahdollisuus tutustua työelämään, harjoittaa työtaitojaan sekä kokea aitoa osallisuutta. Työpajallamme tämä mahdollistuu tutussa ympäristössä, kokeneen opetushenkilöstömme ohjauksessa.

Yhteistyön myötä yritykset mahdollistavat erityisryhmien työelämään valmentautumista, joka on keskeinen osa opiskelua valmentavassa koulutuksessa. Valmentautuminen auttaa opiskelijoita pääsemään tulevaisuudessa mukaan työelämään omalla osaamisellaan.

Jokaisella on oikeus työhön ja osallisuuteen yhteiskunnassa. Uskomme, että jokaisella on kykyjä, joita suomalainen työelämä tarvitsee. Lähde rohkeasti yhteistyöhön kanssamme ja ota yhteyttä!

Puhelimitse meidät tavoittaa parhaiten klo 8–9 / 14–16.

Päivi Nojonen

Yritysyhteistyö ja uudet asiakkuudet

040 489 0223

etunimi.sukunimi@inlive.fi